20/5 - Inte riktigt min style

Haha, Jag hade en himla sjuk konversation med Markus förut. Det handlade om Sakis Rouvas, ni vet han som var med i Eurovision från Grekland.
Vi kom fram till att hans dans och hela han var så fail att de liksom är pinsamt. Ja menar, vilken vuxen man tar på sig en sådan liten tröja? Dansen ska man ju inta tala om, de ser ut som en blandning av "Hej jag är kåt"-dans & 70talsdans.
Haha nu känner jag att jag klagar rätt mycket men logiskt sett så delar jag ju bara med mig av mina åsikter.
Tycker ni jag är helt ute och cyklar eller stämmer det in ganska bra?
Videon är här under för att fräscha upp minnet ;)

20/5 - Imponerad

Ja, Jag är själv lite smått imponerad över att jag faktiskt sitter och skriver här. Det var ett tag sen men nu ska ja nog faktiskt ta tag i det och börja blogga lite mer seriöst.
Självklart var jag ju tvungen att göra en ny design nu till min omstart, ganska nöjd faktiskt. Det var så grått och trist förut så varför inte lite färg? :)

Jag har helt och hållet fastnat på låten "Fairytale" med Alexander Rybak. Hur underbar är den inte eller :D Tragiskt att jag kommer spela sönder den.

Märker att klockan tickar iväg ganska fort, redan inne på natten. Så trots att jag är sjuk imorgon ska jag pallra mig till sängen. Jag är så stolt över mig själv. :D

NattiNatti :)


RSS 2.0
Emelie