24/2 - Tips till bloggare.

Varför inte prenumerera på dina favoritbloggar? Istället för att bara gissa sig till när dina vänner lagt ut ett inlägg. Bli medlem på Bloglovin och prenumerera istället. Det är väldigt lätt att förstå. Jag inser nu att detta låter väldigt mycket reklam, men det är det ju med så. x)

Måste tillägga att min mobil är helt trasig, fråga mig inte varför. Men iallafall, så fick ja låna Mias gamla telefon och ja tänkte som såhär, "eftersom min mamma hade en likadan en gång i tiden har vi ju en sådan laddare, så nej de e klart den inte behöver lånas." Det roliga är nu att laddaren är helt borta så ja har ändå ingen fungerande telefon. Lyckat! :) 

Godnatt. Kram


21/2 - Framsteg?

Ja, jag känner faktiskt att jag gör framsteg med denna bloggen. Har nu lärt mig att "designa" bloggen, ett eget tema alltså, eller vad man vill kalla det. Har även designat min systers blogg nu med, kan man kolla om man tittar vid länkar där till vänster, och trycker på Angelica. Jag är faktiskt lite stolt. Det är illa att ja kan sånt, men inte ens vet hur man svarar på en kommentar här. Någon som vill tala om? ; )

Snart ska jag och Emilia åka och se på bio, "I taket lyser stjärnorna". Skulle egentligen redan vart påväg, men Emilia missade bussen. Så nu har jag gått 2 km helt i onödan, men värt att klaga egentligen. Det kunde ju alltid vart värre.
Nu ska jag gå 2 km till och hoppas på att Emilia är med bussen denna gången : )

Ha en trevlig lördag allesammans.   ´Kram


20/2 - Jag har äntligen skaffat blogg;)

Med många tankar om man ska skaffa blogg eller inte har jag nu äntligen gjort det.. Emilia, Johanna & jag är nya allihopa & än så länge är man ju inte så hajj på detta, så ska försöka fatta saker och ting nu ;D


RSS 2.0
Emelie